Foto:Dragan Mujan/Nova.rs/Nemanja Jovanović

Aleksandar Mitrović (28), sin vlasnika televizije “Pink” Željka Mitrovića, koji je juče osuđen na 11 meseci kućnog zatvora uz elektronski nadzor zbog nesreće u kojoj je poginula Andrea Bojanić (17), kaznu će služiti u porodičnom stanu svoje majke Sonje, a kako su reporteri Nova.rs saznali na licu mesta, u tom stanu trenutno živi samo njegov ujak.

Reporteri Nova.rs danas su posetili jednu ulicu u beogradskom naselju Konjarnik, koja se istovremeno navodi u presudi mlađem Mitroviću kao njegovo stalno mesto prebavilašta.

Ipak, kako smo saznali, Mitrović ne boravi na ovoj adresi, a prema rečima komšija, u pomenutoj zgradi živi njegov ujak, odnosno brat njegove majke, poznate pevačice  Sonje Mitrović Hani.

Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Komšije za portal Nova.rs ističu da mlađeg Mitrovića ne viđaju u komšiluku, zbog čega veruju da on zapravo živi na nekoj drugoj lokaciji, iako je tu zvanično prijavljen.

Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

„Koliko ja znam, on nije tu. Znam da mu tu živi ujak, brat od njegove majke Hani, za njega ne znam. Mada, moguće je da se nešto promenilo, neću ništa da tvrdim“, kaže komšinica za naš portal, koja živi u pomenutoj zgradu i koja nije želela da otkriva svoj identitet.

Sa druge strane, nedaleko od zgrade sreli smo još nekoliko komšija, koji takođe ističu da naslednika „Pink“ televizije ne viđaju na pomenutoj adresi.

„Nisam ga viđala ovde, ja često šetam psa baš preko puta te zgrade, ali ga nisam videla dosad“, rekla je devojka.

Samo njegova zgrada ima video-nadzor

Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Inače, u neposrednoj blizini pomenutog objekta, nalazi se još nekoliko zgrada. Ipak, jedino zgrada, koja se nalazi u presudi kao mesto gde će Mitrović služiti kaznu, ima video- nadzor. Takođe, ne isključuje se mogućnost da će Mitrović predati zahtev da kaznu služi na adresi na kojoj trenutno stanuje, što bi trebalo da odobri nadležni sud.

Pročitajte još:

Podsetimo, Mitrović je juče osuđen za izazivanje saobraćajne nesreće u julu 2013. kada je na pešačkom prelazu u Ustaničkoj ulici pregazio 17-godšinju Andreu Bojanić. Kako se navodi u presudi, on je tada vozio nedozvoljenom brzinom džip marke „BMW x5“ Ustaničkom ulicom, iz pravca Bulevara kralja Aleksandra prema Ulici Vojislava Ilića. kada je na pešačkom prelazu udario i ustinejdžerku koja je ostala na mestu mrtva. 

Mitrović je nakon nesreće pobegao sa lica mesta, da bi se naknadno sam prijavio policiji, u pratnji oca Željka i advokata. Istragom je utvrđeno da je nesrećna devojka prelazila ulicu na crveno svetlo za pešačke, što je u presudi uzeta kao olakšavajuća okolnost za Mitrovića. Suđenje je trajalo punih pet godina, a prethodnu preusudu , kojom je Mitrović osuđen na identičnu kaznu, ukinuo je Apelkacioni sud i naložio da se suđenje ponovi.

Konačnu odluku u ovom slučaju doneće Apelacioni sud koji postupati po žalbama.

Pročitajte još:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare