Foto: Vesna Lalić/Nova.rs; shutterstock

Nikola R. (29) upucan je sinoć u Ulici Miljana Milića u naselju Braće Jerković, a kako javlja naš reporter sa terena, na licu mesta su i dalje vidljivi tragovi pucnjave. Žitelji ovog naselja su u strahu, ali i kako tvrde, nisu iznenađeni jer je "kraj poznat po drogi".

Inspektori i dalje „češljaju“ okolinu mesta na kojoj se sinoć oko 1.00 sat ujutru desila pucnjava.

Na licu mesta su vidljivi tragovi krvi i pucnjave.

Kako pričaju komšije koje žive u neposrednoj blizini, probudila ih je policija i haos koji je nastao nakon pucnjave.

„Nisam ništa čula, ali ne iznenađuje me to, ja ovde živim ceo život i svesna sam kakav je kraj“, istakla je jedna od komšinica.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Čovek koji od 2008. godine živi u Braće Jerković, ističe kako je od kad se doselio svedočio policijskim akcijama i hapšenju lokalnih dilera, kojih u ovom naselju ima pregršt.

Pročitajte još:

„Čuli smo svađu ispred zgrade, onda je nešto puklo, mislili smo da je vatromet kojeg ovde ima često. Ceo komšiluk su probudila policijska svetla i sirene, videli smo gomilu policijskih vozila. Ovaj kraj je poznat kao leglo droge, ja sam ovde od 2008. i tada je policija jurila dilere“, priča jedan od ogorčenih meštana ovog beogradskog naselja.

Podsećanja radi, Nikola R. star 29 godina ranjen je u pucnjavi koja se dogodila oko 1 sat posle ponoći. On je hitno prebačen u Urgentni centar.

BONUS VIDEO: Pucnjava u Zemunu – ispaljeno više hitaca iz vozila u pokretu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar