Foto: N1, Zatvor, Ilustracija

Jovana Đ. (21), koja je osumnjičena da je krajem aprila u okolini Brusa ubila svoju bebu po rođenju i bacila je na smetlište, puštena je iz pritvora. Ona je nakon hapšenja priznala da je ubila novorođenče, ali nije otkrila i kako.

Podsetimo, za jezivi slučaj čedomorstva saznalo se kad se devojka 23. aprila s bolovima i krvarenjem javila ginekologu, koji je utvrdio da se ona nedavno porodila.

Jovana Đ. je najpre negirala porođaj, ali je policija na đubrištu, udaljenom oko 150 metara od njene kuće, najpre pronašla posteljicu, a potom i mrtvo novorođenče u kesi od praška za veš.

Nakon što su svi svedoci saslušani i pošto je utvrđeno da Jovana Đ. nije imala saučesnika, ona je puštena iz pritvora, u kom je bila kako ne bi uticala na svedoke. Ispitivanja su pokazala da niko od njenih ukućana ni kolega s posla, nije znao da je trudna. Kako su ispričali svedoci, devojka je najnormalnije radila u samousluzi do samog porođaja, čistila i dizala tešku robu, tako da oni nisu ni posumnjali da je u drugom stanju, prenose naši mediji.

Ona je priznala da je usmrtila svoje dete, ali je ostalo nejasno i kako.

Meštani sela ranije su ispričali da je Jovana Đ. navodno bila u vezi sa jednim momkom, koji joj je obećao brak, ali je od te svoje namere odustao kad mu je rekla da je trudna.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar