Čeda dobio krivičnu prijavu zbog razbijanja izloga

Hronika 16. jun. 202113:44 > 14:11
Podeli:
Čedomir Jovanović
Čedomir Jovanović Foto: Printscreen/RTS

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da protiv lidera LDP Čedomira Jovanovića podnese krivičnu prijavu zbog incidenta koji se dogodio pre dve nedelje ispred jednog lokala brze hrane u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu. Jovanović je tada razbio izlog na lokalu i napao policiju koja je došla da interveniše, a za sve je, krajenje neuspešno, pokušao da optuži pripadnike navijačke grupe "Hijene".

Protiv Jovanovića biće podneta prijava za delo nasilničko ponašanje i uništenje tuđe stvari, kao i ometanje službenog lica u vršenju dužnosti.

Jovanović je podsetimo pre dve nedelje razbio je izlog restorana brze hrane na Novom Beogradu, a u izjavama za medije govorio je da su ga napali navijači Crvene zvezde u blizini njegovog stana.

Sa druge strane, prema rečima očevidaca, Jovanović je bio u vidno alkoholnom stanju, maltretirao je radnike lokala, a zatim i razbio izlog. Prema saznanjima našeg portala, imao je 1,52 promila alkohola u krvi, i bio je negativan na droga testu.

Sve vreme je optuživao pripadnmike navijačke grupe da su ga napali, što je nastavio da praktikuje i u gostovanjima na raznim televizijama.

Pročitajte još:

Jovanović je nakon svega toga podneo prijavu protiv direktora policije Vladimira Rebia tvrdeći da je on zloubotrebio službeni položaj svesno i sa namerom ne vršeći svoju dužnost. Lider LDP-a konstatuje da je Rebić time ugrozio život njegove dece i njegove porodice.

Pročitajte još:

Jovanović podseća da je 13. maja 2021. godine Jedinica za obezbeđenje ličnosti ukinula obezbeđenje njegovoj deci, povukla i njegovo obezbeđenje, uprkos činjenici da je bio štićena ličnost poslednjih 20 godina.

Komentari

Vaš komentar