Vladimir Rebić Foto:printscreen/TVPrva

Direktor policije Vladimir Rebić ispričao je nove detalje incidenta u kojem je kod fast fud restorana "Pončo" na Novom Beogradu učestvovao lider LDP-a Čedomir Jovanović

Prema Rebićevim rečima, sve je počelo oko 21.35 , kada je Jovanović pozvao policiju i prijavio da su ga napale dve osobe.

Ubrzo posle toga, usledio je novi poziv policiji, da je Čedomir Jovanović razbio izlog „Ponča“.

Rebić je u jutarnjem programu TV Prva rekao da je Jovanović bio drzak prema policajcima i da je tom prilikom oštetio službena vozila policije. Direktor policije kaže da je dosad saslušano 13 lica.

Lider LDP Čedomir Jovanović napravio je incident ispred kioska brze hrane Pončo na Novom Beogradu, a alkotestiranjem je utvrđeno da je bio pijan.

Svemu je navodno prethodio sukob sa navijačima Crvene zvezde okupljenih u grupu „Hijene“, a dan kasnije isplivao je snimak na kom se vidi kako policajci pokušavaju da obuzdaju Jovanovića dok šutira parkirane automobile i tetura se.

Cedomir Ceda Jovanovic
Foto:Vesna Lalić/Nova.rs/Zoran Lončarević

Lider LDP Čedomir Jovanović rekao je u emisiji „360 stepeni“ na N1 da su ga navijači u blizini njegovog stana napali i fizički i verbalno, kao i da je popio jednu čašu pića koje su mu donele komšije.

Govoreći o incidentima, on je rekao da u jednom i u drugom slučaju suština ista.

„Nisam čovek koji se žali, koji očekuje da drugi rešavaju moje probleme. Ne volim njima da opterećujem javnost. Dva puta sam se našao u situaciji da nemam izbora. Prvi put zato što je neko poverovao da sam umro, pa je maltretirao moju Jelenu. Drugi put sinoć, pod prozorom mog stana“, naveo je Jovanović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare