Lider LDP Čedomir Jovanović napravio je incident sinoć ispred kioska brze hrane Pončo na Novom Beogradu, a alkotestiranjem je utvrđeno da je bio pijan. Svemu je navodno prethodio sukob sa navijačima Crvene zvezde okupljenih u grupu "Hijene", a dan kasnije isplivao je snimak na kom se vidi kako policajci pokušavaju da obuzdaju Jovanovića dok šutira parkirane automobile i tetura se.

Na samom početku video snimka može se videti da su pripadnici Interventne jedinice već stigli na lice mesta i da su njih šestorica opkolili Jovanovića. Ipak, lider LDP je uspeo da prođe između njih i nogom snažno šutne jedan od automobila parkiranih na obližnjem parkingu.

U jednom trenutku čuje se da je neko opsovao, pretpostavlja se da je to bio Jovanović premda se ne može tvrditi sa sigurnošću, a onda su ga policajci još jednom opkolili.

Zatim se Jovanović „ustremio“ i na službeni, policijski automobil i policajci ga ponovo puštaju da prođe, a onda u poslednjem trenutku jedan od njih staje između službenog vozila i Jovanovića. U pozadini na snimku se čuje: „Samo auto ne diraj“, a zatim Jovanović ponovo prilazi i naslanja se na krov.

Dok tako stoji naslonjen na policijski auto, prilazi mu nepoznata žena i razgovara sa njim, a može se naslutiti i da spominje njegovu decu, dok je on više puta drsko tera od sebe.

Foto: Nova.rs

Snimak se tako i završava, Jovanović ostaje naslonjen na automobil, a nepoznata žena se povlači dok policajci nepomično stoje i gledaju Jovanovića kako zaranja lice u šake. U pozadini se sve vreme vide i nepoznati muškarci koji stoje ispred restorana.

Podsećanja radi, incident se odigrao juče oko 22 sata na Novom Beogradu, a Jovanović je kamenom razbio izlog restorana. Ipak, on je večeras tokom gostovanja na televiziji N1 rekao da nije siguran da li je izlog rabio kamenom ili stolicom.

Foto: Nova.rs

On je večeras u emisiji „360 stepeni“ na N1 još ispričao da su ga navijači u blizini njegovog stana napali i fizički i verbalno, kao i da je popio jednu čašu pića koje su mu donele komšije, te da je crn od udaraca.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare