Dragan Popović Foto: Podrinske

Dragan Popović iz Šapca pretučen je sinoć oko 22.30 sati ispred kuće u kojoj živi od strane, kako tvrdi, Nikole Čvorića, koji je široj javnosti poznat kao batinaš s blokada održanih u tom gradu.

„Jel se sećate Nikole Čvorića, batinaša sa mosta u Šapcu, istaknutog člana SNS-a? Sinoć je pretukao komšiju, čovek sada ide na operaciju nosa. Policija na uviđaju samo uzela podatke, nisu slikali krv koja je isprskala trotoar i travu“, objavio je danas na Tviteru advokat Aleksandar Mijailović.

Kako je Popović rekao za Podrinjske, napadnut je kada se vraćao sa posla iz druge smene, bez razloga.

„Čovek je išao ispred mene jedno 10 metara, reč je o Nikoli Čvoriću, mom komšiji. Kada sam bio na samom ćošku ulice on se vratio nazad ka meni. Pitao me je: „Komšo, znaš li ti mene?“ i ja sam mu odgovorio da znam i njega i njegovog brata i njegovu ženu, kao i da znam da živi u prvoj kući iza teretane. U tom trenutku udario me je pesnicom. Ja sam ga pitao: „Šta ti je, komšo?“ međutim on je mene nastavio da udara drugi put, treći put sam pao dole na travu nakon čega je počeo da me šutira nogama po glavi“, rekao je između ostalog za „Podrinske“ Popović.

Popović je dodao i da je uspeo da pobegne u svoje dvorište, pozvao je ženu i dete da izađu i zvao policiju i Službu za hitnu medicinsku pomoć. U iskazu policiji, Popović je Čvorića naveo punim imenom i prezimenom.

Inače, Čvorić je javnosti poznat sa fotografija na kojima su nasilnici koji su gumenim čekićima i palicama išli na goloruki narod koji je protestovao u Šapcu. Kazne za nasilnike su izostale.

BONUS VIDEO: Napad na novinarku portala Nova.rs 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare