Letovanje u Srbiji definitivno ne možemo nazvati utehom, već pravom odlukom i to ne samo u trenucima kada nam je komplikovano da dođemo do mora. Prema rečima Tanje Vasojević, blogerke iz putujuće petorke TrippinSrbija, ljudi tek treba da upoznaju šta Srbija nudi.

„Protekle dve nedelje proveli smo letujući u Srbiji. Bili smo u Šumadiji, na Fruškoj gori, Gružanskom jezeru i sada smo u Kragujevcu“, rekla je u jutarnjem programu „Probudi se“ na televiziji NOVA S Tanja Vasojević iz TrippinSrbija.

Ova putujuća petorka na svom blogu čitaoce redovno izveštava o svojim putovanjima, cenama, smeštaju, utiscima.

„Nas petoro je, koristeći četiri različita smeštaja u Šumadiji, Vojvodini, na Gružanskom jezeru i sada u Kragujevcu, potrošilo ukupno 700 evra. Cene su ostale identične kao pre par godina, bar u smeštajima koje smo mi pronalazili, nisu se menjale“, rekla je Tanja Vasojević.

Na komentar novinara da fotografije sa njihovog letovanja izgledaju kao da su iz Grčke ili Indonezije i na pitanje koje ih je mesto najprijatnije iznenadilo, Tanja Vasojević odgovara:

„Koje mesto je bilo najprijatnije iznenađenje nije stvar lokacije, već odnosa naših turističkih radnika i napredovanja u turizmu. Oni sve više hvataju korak sa trendovima, razumeju šta je truzam 21. veka. Podržavam ih i pozivam da nastave za poboljšanjima“, kaže ona.

Kako navodi, na Fruškoj gori ima bezbroj domaćinstva koja iznajmljuju vikendice.

„Sela na Rudniku takođe nude bezbroj sadržaja, Gružansko jezero je prelepo. A, trenutno smo u Kragujevcu gde ima mnogo sadržaja – i za šetnju i onih vezanih za kulturno istorijske odlike naše zemlje“, poručuje Tanja Vasojević.

Mesta u smeštaju širom Srbije, kaže – ima dovoljno.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar