Snežana Rakić Foto: N1

Sad već bivša načelnica porodilišta "Narodni front" Snežana Rakić reagovala je na navode da je smenjena zbog toga što je dolazila bolesna na posao. Ona tvrdi da to nije tačno i da njena smena ima političku konotaciju, s obzirom na to je ne tako davno podržala proteste u organizaciji opozicionog pokreta "1 od 5 miliona".

“Kad sam došla iz inostranstva, otišla sam i uradila PCR test koji je stigao pozitivan. Niti sam bila bolesna, niti su se razboleli svi koji su bili u mojoj okolini. Taj PCR test koji su oni meni uradili, uzet je ovde u klinici Narodni front. Meni su izdata dva nalaza s pogrešnim matičnim brojem i pogrešnom godinom rođenja. To se dešavalo oko 10. januara” navodi Rakićeva i još jednom naglašava da nije dolazila bolesna na posao:

“Optužili su me da sam radila bolesna. Niti sam bila bolesna, niti su mi izdali validan PCR test”.

Kad se vratila s odmora, dobila je papir za izolaciju i otišla je da uradi test.

PROČITAJTE JOŠ:

“Uradila sam test koji je stigao tako opskuran i vratila sam se u izolaciju 10 dana.  Tog 26. januara mene pozivaju iz bolnice da dođem ako sam dobro, a dobro sam, nisam imala nikakve simptome niti sam se lečila od korone. Nisam bila bolesna, niti je iko iz mog okruženja bio bolestan. Zove me direktor koji je obavestio sanitarnog inspektora da je pokrenut postupak protiv mene zato što sam izašla iz karantina i došla u bolnicu da uradim PCR test”, opisuje situaciju u kojoj se našla naša sagovornica.

Podsećamo, ona je u prethodnoj izjavi za Nova.rs objasnila okolnosti pod kojima je došlo do njenog otkaza.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare