Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

JP "Putevi Srbije" saopštili su da će u Ulici Maršala Tita u Dobanovcima sutra od 8.00 do 16.00 časova biti obustavljen saobraćaj zbog izvođenja radova na ukrštanju pružnog prelaza i saniranju kolovoza u zoni pružnog prelaza.

„Sjenica – Raždaginja – Buđevo, na deonici Raždaginja – Žilavo brdo, danas i sutra od 7 do 20 časova obustava saobraćaja zbog asfalterskih radova. Alternativni putni pravac za putnička vozila je preko naselja Cetanovića, a za teretna preko Duge Poljane i Karajukić Bunara“, navode iz JP Putevi Srbije, uz napomenu gde će se još radovi održavati:

„Kula-Vrbas, do 25. septembra obustava saobraćaja od raskrsnice ulica Ise Bajića, Maršala Tita i Veljka Vlahovića do raskrsnice ulica Maršala Tita i Stevana Sremca. Alternativni putni pravac su ulice: Industrijska zona, Petra Drapšina, Veljka Vlahovića, Ise Bajića, Laze Kostića i Stevana Sremca.

Petlja Velika Plana – petlja Markovac, smer Beograd – Niš, sutra od 7 do 17časova radovi na ugradnji putno-meteoroloških stanica. Saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Zrenjanin – Sutjeska, od danas do 16. septembra od 7 do 17časova radovi na redovnom održavanju, naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, na Kelebiji, na izlazu, 60 minuta, Horgošu 90 minuta, Šidu 60 minuta, kao i u Sremskoj Rači.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar