Foto: Nova.rs

Tamara T. javila se večeras našem portalu u vezi incidenta koji je izbio u Krupnju. Naime, prema njenim rečima oko 22 sata i 30 minuta policija je izbacila sve ljude iz lokalnog kafića, budući da je jedan mladić inspektoru skinuo masku. Umesto da uhapsi ili kazni vinovnika, policija je svima naložila da napuste kafić i tom prilikom bila prilično neprijatna, kaže Tamara za Nova.rs. Ističe da se ovako nešto u ovoj opštini ne dešava prvi put.

Tamara je rekla za naš portal da je večeras izašla sa drugaricom u grad, i sela u pomenuti kafić, te da ih je policija u pola 11 sve isterala.

„Došli su inspektori i isterali nas sve. Mi smo izašli i pitali čemu to sve, budući da je drugarica advokat, pa je želela da sazna o čemu se radi. Policija je upitala ‘zašto vas to zanima’ i rekli su nam da su oni napadnuti, verovatno misleći na momka koji je inspektoru skinuo masku. Takođe, pitali su me ko me je poslao i za koga radim. Potpuno sumanuto, samo sam izašla s drugaricom na piće. Ne mogu da se ne zapitam za koga radi policija u Srbiji“, upitala je naša sagovornica.

Foto: Nova.rs

Ona dodaje da je pored neprijatnosti koju su inspektori pokazali prema njima, uočljivo bilo da ostale lokale nisu posećivali, te da je policija kolima ušla u ulicu koja je pešačka zona.

„To je praktično kao da su automobilom ušli u Knez Mihailovu. Predsednik opštine, odnosno njegov otac, izdaje jedan lokal blizu koji nisu proveravali, kao ni ostale lokale“, navela je Tamara.

Napomenula je da su se slične situacije dešavale celo leto, te da ovo nije prvi put.

„Drugarica i ja sedimo same u bašti kafića letos, oni nas isteraju, a u drugim kafićima nisu proveravali ljude. Zašto je to tako, ne razumem“, zbunjneno završava naša sagovornica.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare