U novinama "Nova" u petak pročitajte sve primere besmislenih mera štednje energije.

Škole, vrtići i bolnice na mukama – vaspitačicama oduzimaju daljinske od klima uređaja, deca sede u jaknama u hladnim prostorijama, a bolnicama se nalaže isključivanje sterilizatora…

Čitajte i kakvi su utisci posle obraćanja predsednika Srbije u UN-u.

Vučićev propust je što je prećutao pretnje Putina, navode sagovornici „Nove“.

„Očigledno je da što se Kosova tiče trenutno ima nekih pogađanja, pritisaka, ali prava istina o tome slabo dopire do javnosti“, ocenjuje bivši ambasador Srbije pri Ujedinjenim nacijama Pavle Jevremović.

U novinama „Nova“ pročitajte i kako će javno preduzeće i država zaraditi 300 miliona dinara i to nauštrb najsiromašnijih.

Železnica tužbama tera 3.000 svojih radnika na ivicu gladi – zaposleni na sudu dobili odštetu do 30.000 dinara, jer im nije uplaćivan topli obrok, ali je viši sud oborio presudu i naložio da vrate trostruko veću sumu od one koju su prvobitno pravosnažno dobili.

Rusi od mobilizacije beže i u Srbiju – državljani Rusije na sve načine pokušavaju da napuste zemlju, cene karata za letove iz Moskve ka Beogradu dostigle su milionski iznos, a među destinacijama su im još i Turska, Dubai, Jermenija i Finska.

Na sportskim stranama čitajte šta kaže srpski napadač Dušan Vlahović uoči mečeva u Ligi nacija.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO – Nakon proglasa mobilizacije u Rusiji, političari rusofili u Srbiji nikom ponikoše

Pratite nas i na društvenim mrežama:
Facebook
Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar