Foto: Boško Nicović/N1

Turisti koji iz Beograda putuju za Dalman na turskom primorju, već satima čekaju svoj let na beogradskom aerodromu, i još nemaju informaciju kada bi avion trebalo da poleti.

Na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ je od jutra, za razliku od juče, većina letova realizovana na vreme, ali izuzetaka, nažalost, ima.

Naime, trebalo je da putnici u 6h, čarter letom, otputuju za Dalman na turskom primorju, ali oni i dalje čekaju na beogradskom aerodromu, bez ikakvih informacija kada bi avion mogao da poleti, piše N1.

Turiste koji su uplatili letovanje na turskoj egejskoj obali, već je po dolasku na aerodrom, jutros oko 3.30 dočekala neprijatna informacija da je let pomeren za 9.45. Međutim, oko 7h je objavljeno da let neće biti realizovan ni u to vreme, a novi termin još nije poznat.

PROČITAJTE JOŠ

Prethodno su, na istom gejtu beogradskog aerodroma, putnici koji su imali zakazan let za Atinu noćas u 00.45, za glavni grad Grčke odleteli tek jutros u 6.39, što je izazvalo dosta negodovanja i žustre rasprave sa osobljem.

Er Srbija je juče saopštila da, usled kvara sistema za rendgenski pregled prtljaga na beogradskom aerodromu, može (tokom jučerašnjeg dana) doći do znatnih odstupanja od planiranog reda letenja avio-kompanija koje poleću sa tog aerodroma, što je izazvalo velike gužve, podseća N1.

***

BONUS VIDEO: Ima li rešenja za divlje taksiste na aerodromu Nikola Tesla?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare