Akcija Kreni Promeni “Kultura nije na prodaju.” Foto:Twitter/Savo Manojlovic@SavoManojlovic

Članovi pokreta "Kreni-Promeni" postavili su natpis "Kultura nije na prodaju", uoči donošenja odluke Regulatornog tela za elektronske medije (REM) o dodeli nacionalnih frekvencija. Kako su naveli u saopštenju, natpis se nalazi na Kalemegdanu ispred spomenika "Pobednik".

Predsednik pokreta Savo Manojlović kazao je da će REM u narednih 30 sati „suditi“ Pinku i Hepiju i da će se umesto zakona voditi voljom politike.

„Oni će ‘suditi’ sutra, ali i njima će sutra suditi istorija, a nekima od njih jednoga dana i nezavisno pravosudje Srbije“, naveo je Manojlović.

Iz „Kreni-Promeni“ su ocenili da su u prethodna dva meseca kampanje uspeli da vrate temu poštovanja zakona i kulturnog i naučnog programa u fokus.

„Imali smo rekordan broj potpisa za tako kratko vreme, isprovocirali smo ih da se o ovoj temi čuje glas na nacionalnim frekvencijama. Vređali su nas, pretili, iznosili laži o mojoj porodici ali na kraju su pokunjeno pred REM-om obećavali da neće kršiti zakon, da neće emitovati rijalitije i da će uvesti kulturni program. Naravno da im ne verujemo na reč“, kazao je Manojlović.

BONUS VIDEO: Savo Manojlović predao REM-u potpise da se Pinku i Hepiju oduzme frekvencija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar