Nedelju dana u dvokrevetnoj sobi u Guči košta čak 1700 evra

Biznis 28. jul. 202018:1318 komentara
Podeli:
Foto:printscreen [email protected]__damn

Nakon što je većina zemalja Srbiji zatvorila granice, domaći turizam je procvetao. Vlasnici smeštaja su na to reagovali podizanjem cena, a da su pojedini u tome preterali primer je Hostel Guča, u kome iznajmljivanje sobe za dve osobe na nedelju dana, košta čak 1.670 evra.  

Ako preko sajta booking.com potražite smeštaj u Guči za dve osobe, za period od 1. do 8. avgusta, kao prva opcija će se pojaviti Hostel Guča, smešten na oko 1.6 km od cetra grada.

Ovaj hostel je zapravo malo veća porodična kuća, sa lepo uređenim dvorištem i skromnim sobama. Izgleda kao pristojan smeštaj, prihvatljiv za nekog ko nema visoke prohteve, ni „dubok“ džep.

Međutim, iako Guča ne zvuči kao previše egzotična destinacija, pogotovo kad nije u toku Dragačevski sabor trubača, troškovi noćenja u ovom hostelu zvuče krajnje egzotično. Pa ako niste letovali tik uz obalu nekog mora, možete bar da platite kao da jeste.

Dakle, najniža cena noćenja u sobi sa kupatilom za dve osobe, za period od nedelju dana, košta ni manje ni više nego 1.330 evra, na šta se dodaje taksa od 352 evra. Ukoliko gosti žele da dobiju i doručak, doplata za to zadovoljstvo iznosi dodatnih 10 evra po osobi.

Cena ovog smeštaja postala je povod i za brojne komentare na društvenoj mreži Tviter:

„Hahahahaha, pa ja nisam ni sam u kući za te pare, nego ima kao 5 soba da budem sa 20 čečena za 1.500 evra. Obično mi ovo bude smešno, ali kakav bezobrazluk“, jedan je od kometara.

„Ajde što sam viđao Dubrovnik dosta jeftiniji od ovoga ali stvarno mislim da se ovi zajebavaju“, napisao je drugi korisnik, dok je treći primetio kako su ostala još samo tri slobodna mesta.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar