Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Rade Zagorac, košarkaš Partizana, naveo je da se uželeo treninga.

On je dodao i da ekipa ima psihološku prednost jer je tim ostao u gotovo nepromenjenom sastavu.

PROČITAJTE JOŠ

Pročitajte još: “Imali smo priliku za sezonu koju Partizan dugo nije imao”

Izabranici Vlada Šćepanovića u četvrtak se otupovali u Vranjačku Banju na bazične pripreme za narednu sezonu, a prethodnih dana trenirali su u Beogradu.

„Ogromna je prednost osećaj pripadnosti klubu, koja se ponovlja kod mene već treću sezonu. Često pričam sa kolegama koji su ovde već neko vreme koliko je to psihološka prednost. Dolazimo na mesto koje je svima drago, koje nam je svima poznato. Sve te stvari su prednost u građenju dobre atmosfere i energije među svima nama“, rekao je Zagorac za TV Partizan.

Pročitajte još: “Moram da približim novim momcima šta je Partizan”

Zagorac je upitan da li zajedno sa Ognjenom Jaramazom ima potencijala da budu novi tandem Partizana za velike uspehe i ispisivanje istorije, kao što su svojevremeno bili Dragan Kićanović i Dražen Dalipagić, Vlade Divac i Žarko Paspalj, Predrag Danilović i Aleksandar Ðorđević…

„U ovom trenutku mi nismo još u toj grupi tandema, to su imena koja su velikoj meri zadužila crno-beli dres. Mislim da imamo potencijal da to postanemo, naravno kroz neke timske rezultate i uspehe. Svi oni su svoja imena i rejting gradili kroz timske uspehe. Jare i ja se poznajmo veoma dugo, od najmlađih igračih dana. Savršeno sam upoznat sa njegovim potencijalom, verujem da ga i ja imam. Moraju neke stvari da se poslože i stabilizuje. Verujem i nadam se da nas dvojica možemo da dođemo na taj nivo u skorijoj budućnosti“, zaključio je Zagorac.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)