Košarkaši Partizana izabrali brojeve za sledeću sezonu, Veličković čuva 12
Foto: Starsport

Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković rekao je da je cilj tog kluba uvek bio borba za trofeje i da će tako biti i ove sezone.

Košarkaši Partizana počeli su u ponedeljak pripreme za novu sezonu, a Veličković je rekao da se uželeo saigrača i košarke.

PROČITAJTE JOŠ

„Ne znam koje su mi po redu pripreme, devete, desete. Uvek je najgore na početku, dok ne prođu sve upale, treba vremena. Ova pauza je bila nenormalna koliko je trajala, uželeo sam se saigrača, košarke, verujem da svi razmišljaju na taj način. Proći će sve brzo, ne znam ni kako će se odvijati sve u sezoni. Igrači su manje-više došli spremni, pošto su trenirali i nadam se da će biti sve dobro“, rekao je Veličković za klupsku televiziju.

Zbog pandemije korona virusa utakmice će se igrati bez publike, a Veličković je rekao da crno-belima navijači mnogo znače, ali da će se ekipa privići.

„Svi znamo koliko nama znači publika i koje brojke imamo na utakmici, tako da će nama verovatno ponajviše i faliti publika. Ali, verujem da ćemo se kroz par utakmica već navići na taj osećaj da nema nikog u sali i da ćemo kao i svake godine ići da se borimo za trofeje i to je u suštini uvek cilj Partizana“, naveo je Veličković.

Na konstataciju da je na terenu „produžena ruka trenera“, kapiten crno-belih rekao je da je „uvek na usluzi Partizanu“.

„Novim momcima treba da se pomogne i približi šta je ovaj klub. Ovo nije normalna, obična sredina, nego je specijalna sredina u kojoj svi poznaju košarku i to treba da im se na neki način objasni. Oni treba da budu svesni da ovde nema 50, 60 odsto, već da stalno mora da se daje 100 odsto. To u svlačionici, pored trenera, moram da im približim“, naveo je Veličković.

On je rekao i da se raduje što će se ekipa pripremati u Vrnjačkoj banji i dodao da je to dobra prilika da se ekipa druži i upozna.

„Prošle godine je bila specifična situacija, bili smo mesec i po na gostovanima, to je značilo jer koliko god teško bilo, mi smo bili zajedno svakog dana. Odlazak na pripreme znači da ćemo dane provoditi zajedno i značiće nam zbližavanje i upoznavanje novih igrača“, rekao je Veličković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar