Foto: Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Košarkaši Partizana će u ponedeljak u 10 sati u "Hali sportova Ranko Žeravica" zvanično početi pripreme za nastupajuću sezonu.

Pošto su svi igrači crno-belih koji su već neko vreme u Beogradu, prethodnih dana odradili sve neophodne testove, trener Vlado Šćepanović i njegovi saradnici će izvršiti „smotru“.

Posle tri dana rada u Beogradu, Partizan će se uputiti u Vrnjačku Banju gde će odraditi bazičan deo priprema za sezonu u kojoj crno-bele očekuje borba na četiri fronta, Evrokupu, ABA ligi, Kupu Radivoja Koraća i srpskoj Superligi.

PROČITAJTE JOŠ

Vlado Šćepanović je imenovan u šefa stručnog štaba čiji je član ponovo Dejan Mijatović, uz Aleksandra Matovića, uz profesora Vladimira Koprivicu, Dragana Popova, Alena Đorđevića, Marka Jovanovića i Dušana Kecmana,

Što se igračkog kadra tiče, u Humsku se vratio Stefan Janković, a stigli su Kodi Miler-Mekintajer i Nemanja Dangubić, dok su ugovore produžili kapiten Novica Veličković, Rade Zagorac, Nemanja Gordić, Markus Pejdž i Uroš Trifunović.

Podsećanja radi, tokom pauze, crno-bele su napustili trener Andrea Trinkijeri (Bajern), Žanis Peiners, Džejms Mekadu, Kori Volden i Redži Reding.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar