Srbija, Italija, odbojka, žene, odbojkašice, Olimpijada
Foto: PEDRO PARDO / AFP / Profimedia

Srpske odbojkašice pobedile su Italiju u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Tokiju sa 3:0, a Tijana Bošković odigrala je neverovatan meč, pobrala simpatije i bila predmet urnebesnih komentara na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ:

Upisala je „Tića“ 24 poena i probijala odbranu vicešampiona sveta u odbojci kako je stizala. Ovo nije prošlo nezapaženo u srpskoj internet zajednici.

Svi oni koji su pratili meč sa Italijom (25:21, 25:14, 25:21) videli su koliko je Boškovićeva uz pomoć Maje Ognjenović namučila Italiju i nastavila gde je stala u prvoj fazi takmičenja.

Zato su neki od komentara na društvenim mrežama bili prilično duhoviti. Uz parafraziranje poznate izreke „bog na nebu, na zemlji kum“…

… tu je bilo i onih koji su opominjali poznatog novinara Tankredija Palmerija da Paola Egonu nije najbolja odbojkašica na svetu posle Tijane Bošković.

Treći su je poistovećivali sa Svetim Đorđe koji ubija aždaju, a četvrti su tvrdili da će ona biti najbolja odbojkašica u istoriji svog sporta.

Od svih njih izdvojio se jedan komentar gde čovek želi da mu Tijana Bošković udari šamar ako poželi da se javi nekadašnjoj devojci.

Bilo kako bilo, turnir srpske igračice je malo koga ostavio ravnodušnim, a Tijana za sada uspešno vodi Srbiju ka jednom od odličja u Tokiju.

Sledeći protivnik Srbije, u polufinalu Olimpijskih igara je selekcije Sjedinjenih Američkih Država.

BONUS VIDEO: Doček srpskih olimpijaca u Beogradu posle osvajanja medalja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar