Novak Đoković nije imao nikakvih problema da savlada Janisa Ksilasa (2:0) u drugom meču Dejvis kup okršaja između Srbije i Grčke.

Za manje od sat vremena je Đoković završio posao u beogradskoj hali „Pionir“, a novi uspeh u dresu Srbije znao je i da proslavi sa navijačima, kojih nije bilo malo.

Pozdravio se Novak sa rivalom i njegovim trenerom posle pobede, onda je prišao i članovima svog tima, a potom je izašao na teren i pozdravio navijače.

Sa razgalasa se u tim trenucima čula pesma „Veseli se srpski rode“, a Novak je svojom reakcijom samo „podgrejao“ atmosferu.

PROČITAJTE JOŠ:

Nekoliko sekundi kasnije Novak je dao izjavu.

„Veliko hvala, hvala što ste došli u ovolikom broju. Sedam godina je prošlo do kad smo igrali Dejvis kup u ‘Pioniru’, nanizali smo niz pobeda u ‘Pioniru’, 20 i kusur godina i u doba Jugoslavije . Ovo je hram tenisa, iako je inače hram košarke. Najlepsi prizor je što ima mnogo mladih ljudi, hvala roditeljima što su doveli decu, nadam se da će se deca inspirisati da uzmu reket i predstavljaju Srbiju na svetskom nivou. Još jednom hvala i vidimo se sutra, Srbija“, poručio je Novak na terenu.

Nakon toga Đoković je nekoliko minuta odvojio za potpisivanje, davanje autograma i druženje sa navijačima, posebno onim najmlađim.

Foto: Nova.rs

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare