Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Ne ćeli da se preda uprkos očajnoj forni.

Rafael Nadal je doživeo i drugi poraz na završnom mastersu u Torinu što mu je bio četvrti u nizu. On je poražen od Feliksa Ože -Alijasima koji je bio bolji rezultaom 6:3, 6:4.

„Bilo je mnogo bolje nego u prvom meču protiv Frica. Propustio sam svoje šanse na startu seta, onda sam odigrao katastrofalan gem na svoj servis u osmom gemu i od tog trenutka je bilo teško. Uslovi su takvi da mnogo više odgovaraju serverima, Feliks je bio bolji i zasluženo pobedio. Nema tu šta da se priča“, izjavio je Nadal.

PROČITAJTE JOŠ

On se osvrnuo i na lošu formu u kojoj se trenutno nalazi.

„Ne mislim da sam zaboravio da igram tenis i kako da budem mentalno jak. Moram da povratim ta pozitivna osećanja, samopouzdanje i taj snažan mentalitet koji mi je potreban da budem na nivou na kojem želim da budem. Ne znam da li ću ga ikada dostići, ali ću umreti za to“, rekao je Nadal.

On se osvrnuo i na borbu za prvo mesto na ATP listi.

„Nikada nisam rekao da jurim prvo mesto. To bi bio veliki podvig, ali treba imati u vidu sa skoro šest meseci nisam igrao kako treba. Bilo je tu mnogo problema. Osvojio sam dve gren slem titule u ovoj sezoni i to je najvažnije. Sa druge strane drago mi je što će Alkaraz godinu završiti kao pevi. Sjajna vest za sve u Španiji i veliki uspeh za njega“, istakao je Nadal.

BONUS VIDEO Urnebesan snimak, Novaka „ispalio“ dečak, pogledajte njegovu reakciju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar