Foto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Rafael Nadal imao je uspešnu prošlu nedelju, pošto je igrao finale turnira u Švedskoj, a pun samopouzdanja došao je na Olimpijske igre u Parizu.

Prethodnih nekoliko dana Nadal je trenirao uglanvom sa Karlosom Alkarazom, s kojim bi trebalo da nastupa u dublu, dok u singlu već u drugom kolu može da naleti na Novaka Đokovića.

Međutim, u četvrtak su se javili i neočekivani problemi, pa španski i nemački mediji prenose da je Nadal otkazao trening sa Aleksandrom Zverevim.

PROČITAJTE JOŠ:

Španski teniser je u popodnevnim satima trebalo da izađe na teren „Filip Šatrije“, inače njegov omiljeni, sa igračem koji mu je poslednji naneo poraz na Rolan Garosu, ali je umesto toga Rafa odlučio ne trenira i odmori.

Kao problem za Nadala pominje se bol u tetivi, ali i dalje iskusni Španac nije odustao od Olimpijskih igara, kao Janik Siner i Holger Rune.

Nadal je imao mali zavoj oko noge i na treningu u sredu, pa se spekuliše da se situacija oko te povrede pogoršala, ali naredni dani daće i više odgovora na pitanja.

U prvom kolu olimpijskog turnira Nadal bi trebalo da igra protiv Martona Fučoviča, dok veliki broj ljubitelja tenisa želi da u drugoj rundi gleda klasik Španca i Srbina.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar