Olga Danilović
Foto: Nova.rs

Olga Danilović je drugu godinu zaredom u drugoj rundi Rolan Garosa, ali sada želi da san traje još duže.

Foto: Nova.rs

Ispred nje i njenov najboljeg plasmana u karijeri stoji samo Žasmin Paolini, igračica iz Italije, koja nije štedela komplimente na račun srpske igračice.

PROČITAJTE JOŠ

„Već smo igrale jednom, u Majamiju. I ona igra odlično. Uspjela je da osvoji turnir, kvalifikovala se na turnir, tako da će biti komplikovan meč. Pokušaću da odigram najbolje što mogu“, poručila je Paolini.

Olga je prošla kroz kvalifikacije, ali je protiv Katerine Bindl (6:3, 6:2) pokazala da i dalje ima dovoljnoi energije u njoj. Trenutno 105. igračica sveta, a koliko će meč biti izjednačen vidi se po činjenici da ni Italijanka nije otišla dalje od drugog kola Rolan Garosa.

I pre nego što je Paoloni savladala Soranu Kirsteu Olga je poručila da nema želje sa kojom bi odmerila snage.

„Slično igraju. Sve su vrhunske igračice. Ne možeš da biraš, svaka je teška na svoj način. Od sutra ću da razmišljam o njima Kirstea ima dobru sezonu. Paolini dolazi sa pobedama na turnir. Trenirala sam sa obe više puta. Mislim da će biti sličan meč u ponedeljak. Možda su agresivnije nego Baindl“, poručila je Danilović.

Srpska teniserka je napravila veliki korak kada je odlučila da potvrdi da joj je Jan Oblak, golman Altletiko Madrida, momak. To bi moglo da učini da bude još slobodnija jer je sada jedna tajna manje.

BONUS VIDEO Olga Danilović tražila od navijača da ućute, Ruskinja plakala zbog publike