Foto: REUTERS/Thaier Al-Sudani/Guliver

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nastavio je sa aktivnostima na društvenim mrežama, konkretno na Instagramu. Ovog puta, postavio je izazov za svoje kolege.

Za razliku od serijala „Svesno življenje“, u kojem razgovara sa svojim brojnim prijateljima u vezi zdrave ishrane, mentalne snage i o drugim temama, sada je rešio da proveri u kakvoj su kondiciji njegovi prijatelji iz reprezentacije Srbije ali i ostatka teniskog karavana..

PROČITAJTE JOŠ:

„Izazivam moje drage prijatelje i kolege iz reprezentacije (uključijući i Janka. Jankela, ne zameri, ne znam u kakvom ti je stanju peta) da urade 100 duplih skokova sa vijačom. Znam da je Ziki ovo već doktorirao, da vidimo ostale. Takođe izazivam svakog sportistu u regionu i šire da proba“, napisao je Novak.

Izazov se sastoji u tome da treba izvesti sto puta skok s obe noge preko konopca.

Treba li reći da je Novak svoj deo posla odradio sa lakoćom, što sugeriše da je, bez obzira na podužu pauzu i odsustvo takmičenja i dalje u dobroj kondiciji.

Ipak, nešto drugo nije moglo da ostane neprimećeno, a u pitanju je Novakov sin, Stefan, koji je iza svog tate sa reketom u rukama pokazao da i te kako dobro barata njime i da bi jednog dana mogao da krene stopama slavnog oca.

Ko će Novaku odgovoriti, ostaje da se vidi, ali u svakom slučaju, srpski teniser očigledno pokušava da se zabavi i popuni vreme u danima kada mu, kao i svima nama, nedostaje tenis.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar