Foto: Nova.rs

Deluje mnogo bolje nego prethodnih dana.

Foto: Nova.rs

Milšped Group vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna.

Novak Đoković će u nedelju oko 3.30 po srpskom vremenu igrati meč trećeg kola Australijan opena protiv Adrijana Manarina na „Rod Lejver Areni“. Ovo će biti prvi prvi put da posle više od hiljadu dana igra u dnevnom terminu jedan meč u Melburnu.

PROČITAJTE JOŠ

Taj duel će početi nakon završetka ženskog singla između Magdalene Freš i Koko Gof, a srpski as je odradio standardno zagrevanje na oko dva sata pre početka duela.

Novak je veći deo treninga radio na riternu i servisu, a deluje da je od početka turnira u najboljoj situaciji što se zdravlja tiče.

Foto: Nova.rs

Delovao je Novak maksimalno našpanovano i fokusirano, a u jednom trenutku se čak na kratko iznervirao što nije dobijao loptice kakve je želeo.

„Treba mi ravna, treba mi ravna“, ponovio je dva puta u pravcu Ivaniševića zahtevajući da mu sparing partner šalje jake i ravne servise.

Foto: Nova.rs

Goran je istog momenta odreagovao i prešao na drugu stranu da da instrukcije sparing partneru da promeni način serviranja.

Foto: Nova.rs

Ubrzo nakon toga je i sesija bila gotova nakon koje deluje da je Đoković nikad spremniji od početka turnira.

Foto: Nova.rs

U Melburnu inače trenutno pada kiša, pa je velika verovatnoća da će se meč igrati pod zatvorenim krovom, a kako stvari stoje, čak i da kiša stane, od velikih vrućina nema ni naznake.

BONUS VIDEO Intervju Novaka Đokovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar