Novak Đoković
Foto: Tanjug AP Photo/Alastair Grant)

Pojasnio je Đoković da i tokom turnira "baci pogled" i na ostale mečeve.

Grafika: Slađana Đermanović

Novak Đoković je nakon preokreta savladao Janika Sinera i plasirao se u polufinale Vimbldona gde će odmeriti snage sa Kameronom Norijem. Ostala su još tri najvažnija meča na turniru, pa nas je zanimalo da li srpski igrač prati šta rade drugi igrači.

PROČITAJTE JOŠ

Objasnio je Đoković da sa vremena na vreme baci pogled na sve što se dešava na turniru.

„Gledam ono što uspem da pogledam, zato što se trudim da provodim vreme sa decom kada ne igram. Uhvatim tu i tamo neke gemove, po neki set Nadala, Kirjos protiv Cicipasa pre neko veče, i tako… Gledam mečeve, naravno, sve je nekako u znaku tenisa i u našoj kući. Stefan stalno traži daljinski da upali televizor, a mi gledamo da ne palimo televizor, da ne bude stalno upaljen, ali on insistira… Ponekad gledamo zajedno, interesantno mi je njega posmatrati kako on gleda i šta komentariše, šta pita…“, rekao je Đoković.

Otkrio je i da obično voli da sam uradi skauting rivala, a da onda popriča sa trenerom Goranom Ivaniševićem.

„Radimo skauting, naravno. Obično volim sam to da radim ili sa trenerom. Sa Goranom pričamo o tome šta je dobro, a šta nije za narednog protivnika, pa kako taj protivnik igra… Obično uzmem neki snimak prethodnog meča, pa to analiziram na taj način. Volim sam to da radim“.

Prijatelj specijala MaxBet.

Vimbldon možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

BONUS VIDEO Novak Đoković i luda proslava fantastičnog poena

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar