Novak Đoković i Rodžer Federer
Novak Đoković i Rodžer Federer Foto: Panoramic / Bestimage / Profimedia

Novak Đoković nakon povrede i operacije meniskusa uspešno nastupa na ovogodišnjem Vimbldonu.

Putujte sigurni uz UNIQA putno osiguranje za ceo svet.

Foto: Nova.rs

Prošao je prva dva kola i nastavio pohod na osmu titulu na najčuvenijem turniru na svetu, a posle trijumfa nad Britancem Džejkobom Firlijem, pričao je i o stvarima koje nisu direktno vezane za tenis.

PROČITAJTE JOŠ

Poslednjih mesec dana je tema i dokumentarac o Rodžeru Federeru i njegovih poslednjih 12 dana karijere. Istakao je da film nije odgledao, ali je video deo u kojoj Federer pohvalno govori o srpskom asu.

„Nisam gledao, ali sam dobio sekvencu filma gde je on pričao o meni. Prijatno sam iznenađen da je na lep način pričao o meni i opisao momenat kada se opraštao na Lejver kupu“.

Potom se vratio i na priču o svom dokumentarcu na kojem radi i o kojem je pričao još u Melburnu tokom Australijan opena.

„Ja planiram dokumentarac dugi niz godina. U poslednje dve-tri godine je došlo do nekoliko izmena. U smislu sa kim to radimo, ko su režiseri, producenti… Ima dosta tih promena. Ne znam koji je to datum u pitanju, ali neka zamisao je da dokumentarac, barem prvi deo pošto ima dosta materijala, izađe krajem ove ili početkom sledeće godine. Informisaću vas kada budem više znao“, poručio je Đoković.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare