Foto: EPA/MADE NAGI

Danijel Nestor, nekadašnji partner Nenada Zimonjića u dubli i broj jedan u konkurenciji parova, veruje da su Rafael Nadal i Novak Đoković glavni favoriti za trofej na Rolan Garosu.

Oba tenisera su sigurno započeli takmičenje u Parizu, ostvarili su po dve pobede u tri seta i plasirali se u treće kolo čuvenog grend slem turnira.

PROČITAJTE JOŠ:

Nestor, koji je u dublu osvojio osam grend slem titula i ukupno 91 trofej, u singlu u Bulonjskoj šumi nikada nije otišao dalje od prvog kola.

PROČITAJTE JOŠ: „Galan je nepoznanica, nema šta da izgubi, biću oprezan“

Što se tiče dubla, četiri puta je osvajao pehar u Parizu a 2010. zajedno sa Zimonjićem. Što se tiče prognoze za singl ove godine, nema dilemu.

„Sa tim kako je prošao US Open ove godine, mišljenja sam da će Novak Đoković biti motivisaniji nego ikad ranije“, rekao je Kanađanin koji je rođen u Beogradu.

Kaže da bi sve drugo osim duela Španca i Srbina bilo iznenađenje.

„Rafael Nadal je kralj šljake, ali Đoković po meni ima 51 odsto šansi, a Nadal 49. Bio bih veoma iznenađen da ih ne vidim u finalu. Oni su dva najbolja defanzivna igrača i sa ovakvim uslovima, sporim terenom i teškim lopticama, biće teško pobediti ih“, zaključio je Nestor.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar