Foto: EPA-EFE/PETER SCHNEIDER

Srpski teniser Hamad Međedović probaće ove godine da napravi svoj najbolji rezultat na grend slemovima.

Istovremeno će želeti i da nadmaši rezultat od prošle godine kada je završio takmičenje na Rolan Garosu u prvom kolu.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovog puta je prošao kroz kvalifikacije gotovo bez ikakvih problema do meča prve runde s Flaviom Kobolijem, protiv kog igra u utorak u popodnevnim satima.

Hamad je trenutno 134. teniser planete i namerio se na 53. igrača sa ATP liste, a njih dvojica će odmeriti snage na terenu broj 13.

Organizatori su odredili da će Međedović igrati treći meč na spomenutom terenu, gde se pre njega igraju po jedan meč muškog i ženskog singla.

Program od 11 sati otvaraju Ešlin Kruger i Tamara Korpač, zatim sledi meč Mekenzija Mekdonalda i Talona Grikspora, da bi otprilike negde oko 16 časova Međedović mogao na teren.

To je podložno promeni zbog vremena i dužine meča koji će igrati Mekdonald i Grikspor, pa Međedovićev termin treba uzeti s rezervom, ali je izvesno da je Međedović dobio povoljniji termin od Novaka Đokovića.

Novak je u ponedeljak saznao da igra na „Šatrijeu“ u večernjem terminu, što nije vreme koje mu generalno odgovara. Posle Hamada na terenu broj 13 igra se još jedan meč ženskog singla između Irene Buriljo Eskorihuele i Mojuke Ućidžime.

BONUS VIDEO Novak Đoković Miljanu: Šta nazad?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar