Foto: TANJUG/AP Photo/Alberto Pezzali

Trener Novaka Đokovića je izgubio strpljenje.

Odlučio je da se oglasi usred noći zbog bivše supruge Tatjane Dragović.

PROČITAJTE JOŠ

Ivanišević je iznenadio sve ovim potezom jer se retko kada ovako javno oglašavao o privatnom životu. Pomenuo je suđenja koja u u toku, a poručio je da želi da „dođe do svog novca koji je trenutno kod bivše supruge“.

„Ovako… Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koji je T. D. (Tatjana Dragović, prim. aut) prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi. Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran“, napisao je proslavljeni teniser i teniski trener.

Goran i Tatjana su bili zajedno 17 godina, a 2009. godine su odlučili da vezu krunišu brakom. Kada je osvojio trofej Vimbldona 2001. godine Ivanišević je čak pomenuo i supurugu, i čak bi rekao da ga ne bilo čudilo da zasluge budu pripisane njoj.

Imaju ćerku Amber Mariju i sina Emanuela, a jedan od najboljih hrvatskih igrača svih vremena je 2017. godine oženio voditeljku Nives Čanović.

BONUS VIDEO Novak Đoković povodom završetka sezone i poslednjih turnira u 2023.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare