EPA-EFE/BRIAN HIRSCHFELD

Arina Sabalenka, beloruska teniserka, proživljava neke od najboljih dana u svom životu, a razloga za sreću ima više.

Osvojila je Beloruskinja US Open u subotu, pobedivši u finalu Džesiku Pegulu sa 2:0, što joj je bila ukupno treća grend slem titula u karijeri, prva posle dva Australijan opena.

I dok se danima kasnije i dalje nižu čestitke na račun ovog Sabalenkinog uspeha, Arina je na društvenim mrežama emotivnom porukom čestitala svom dečku rođendan.

„Srećan rođendan mojoj ljubavi, ja sam tako srećna što imam tebe na svojoj strani. Tvoja podrška je neprocenjiva“, piše u objavi Sabalenke.

PROČITAJTE JOŠ:

Takođe, Arina je podelila nekoliko dosad neviđenih slika sa svojim dečkom Jorgosom Frangulisom, inače Brazilcem grčkog porekla.

Posebno je zanimljiv snimak gde Frangulis skida štikle Sabalenki nakon ceremonije posle titule na US Openu.

Inače, Jorgos je bio u Sabalenkinom boksu u finalu, te joj je bio velika podrška u Njujorku.

Ko je Jorgos Frangulis?

Frangulis je inače profesionalni automobilista koji se takmičio u Porše Superkupu, i to za „Oak Racing Team“, koji sponzoriše upravo njegova firma.

On je vlasnik „Oakberija“, brazilske franšize koja se bavi proizvodnjom organskih napitaka na bazi bobičastog voća – asai, koje je posebno vezano za Brazil.

Procenjuje se da je vrednost „Oakberija“ prema poslednjem preseku iz decembra 2023. godine oko 67 miliona dolara, a projekcije su bile da će doći i do 200 miliona vrednosti za godinu dana, kao i da će se proširiti na ukupno 1.000 lokacija širom sveta.

Koliko je Jorgos Frangulis poznat, govori i činjenica da je bio na naslovnoj strani brazilskog izdanja magazina „Forbs“.

Jorgos je rođen i odrastao u Sao Paulu, u Brazilu, ali je njegova porodica iz Soluna u Grčkoj. Studirao je pravo, ali je krenuo u potpuno drugom smeru, kada se 2014. preselio u Majami.

Imao je Frangulis i tešku životnu situaciju, pošto je 2016. godine ustanovljeno da ima rak štitne žlezde, ali je operacija bila uspešna.

Takođe, Jorgos je pre Sabalenke imao jedan brak, ali se o tome malo zna u javnosti. Sada je pored Arine očigledno srećan i blista u ljubavi.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar