Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković nije dobio šansu da se o njemu priča u tom kontekstu da svoju igru nije doveo gotovo do perfekcije.

Nije nepoznato koliko pažnje obraća na sve segmente igre i koliko mu je bitno da odigra i dobar forhend i dobar bekhend, ali i da mu nivo servisa bude zavidan.

PROČITAJTE JOŠ:

Upravo zbog toga je u subotu uveče u šali pokazao gde ne bi mogao da igra, a gde bi se možda neki momci poput Danila Medvedeva, ili nekad Huan Martina Del Potra daleko bolje snašli.

Na terenu gde je sa jedne strane drvored, desnoruki teniseri bi mogli da igraju samo forhende, što se nije baš svidelo Novaku.

A jasno je stavio do znanja da na takvom terenu nikad ne bi igrao iz jednog jednostavnog razloga.

„Ovo je raj za igranje forhenda. P.S. Nema šanse da bih igrao na tom terenu, potreban mi je moj bekhend“, napisao je Đoković.

Foto: Printscreen Instagram / djokernole

On je na US Openu rano poražen, u trećem kolu, od Alekseja Popirina, dok je kasnije u Dejvis kupu poveo Srbiju ka opstanku u Svetskoj grupi protiv Grčke, a zatim je igrao egzibiciju u Sofiji sa Grigorom Dimitrovim.

Takmičarski gledano se očekuje njegov nastup u Šangaju i u skorije vreme još jedna egzibicija sa Del Potrom na njegovom oproštaju.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Functional Tennis (@functionaltennis)

BONUS VIDEO: Novakov trening pred Dejvis kup meč protiv Grčke

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare