Foto: Screenshot Instagram albacarrillooficial's profile picture albacarrillooficial

Alba Kariljo, španska voditeljka, uvek je znala kako da šokira javnost, a sada je još jednom to uradila.

Alba je krajem jula ove godine napunila 37. godinu, a do sada je u privatnom životu pokazala da je slaba na sportiste.

PROČITAJTE JOŠ

Sa motociklistom Fonsijem Nietom je dobila sina 2011. godine, a kada je ušla u medijske vode upoznala je budućeg supruga. Felisijano Lopez je zaveo 2013. godine, a već 2015. godine su se venčali. Lopez je završio karijeru ove godine i postao direktor finalnog turnira Dejvis kupa.

Godinu dana kasnije usledio je raskid.

Kraj ove turbulentne veze je teško podnela.

„Samo 11 meseci posle venčanja, moja veza sa čuvenim kupidonom iz sveta tenisa se završila. Dehumanizujući način na koji se sve dogodilo bio je srceparajuć. Na kraju sam utonula u depresiju, nisam mogla da spavam i dan i noć sam razmišljala o mogućim razlozima tog emocionalnog pražnjenja“, poručila je Kariljo.

Otkrila je čak da je primljena na psihijatrijsku kliniku.

„Noću bih se budila s grčevima i noćnim morama, znojila bih se i padala u nesvest. Bila sam iscrpljena od plača. Protokolom su mi oduzeli slušalice, kablove i ostalo što bi mi omogućilo da se povredim. Nisam hela da umrem, iako sam to uspela da izgovorim. Ono što sam htela bilo je da zaustavim svoj um i da se odmorim. Trećeg dana, tražila sam samoinicijativni izlazak zbog straha da je vest procurila u novine.“

Nakon svega je ojačala, a govorila je i kako je izgledao njen ljubavni život kasnije.

„Bitno je da se sviđaš samoj sebi da ne moraš biti s nekim. Tako pokrivate prazninu koju osećate. Opasna stvar je što onda neko mora doći i dati ti puno da prestaneš želeti biti sam i dopustiš sebi da budeš u vezi.“

Šokirala je špansku javnost priznanjem da nekada, kada popije vino, prelako ulazi u intimne odnose.

„I dalje mi se to događa, ali i s drugim stvarima. Zbog dobrog parfema i zanimljivog razgovora… Imam problem što brzo širim noge. Ta se bolest s godinama pogoršava! Događa mi se to i s tipovima koji ne želi da podele račun. Idem dosta daleko“, rekla je Alba.

Ima potrebu da pokaže da je vrednija od „jednostane činjenice da je lepa“.

„Imam puno stvari da kažem, ali moram još petnaest puta da dokažem da nisam glupa i spora. U međuvremenu, započela sam magistarske studije. Već sam umorna od toga da se moram dokazivati, da moram pričati o svom životu… Od sada želim da radim s mozgom“, završila je Kariljo.

BONUS VIDEO Najbolji poeni i potezi u karijeri Felisijana Lopeza

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar