Foto: Twitter/ Fight Haven/Screenshoot

Pamtiće to do kraja života.

Mohamed Fadel Duboa poreklom iz Kuvajta je bokser koji je čitavu karijeru nastupao za Irsku, a najeću borbu zapravo nije vodio u ringu.

PROČITAJTE JOŠ

Duvoa je svojevremno došao u situaciju da se nađe u velikoj uličnoj tuči iz koje je uspeo da izađe kao pobednik iako ga je napala masa naoružanih ljudi.

On je kao turista boravio u Istanbulu kada je zbog jedne nehotične greške izbio incident.

Bokser je u jednoj ulici gde se nalaze brojne tezge želeo da kupi flašicu vode kada je slučajno srušio čitavu gomilu što je iziritiralo vlasnika tezge koji je krenuo na njega.

Usledila je tuča u koju su se za tili čas uključili brojni prodavci u želji da pomognu pomenutom vlasniku.

Međutim, to nije obeshrabrilo boksera koji se svima suprotstavio i prvo nokautirao jednog napadača, azatim se brani od napada palicom i stolicom. Kako nisu uspeli da ga obore na zemlju, krenuo je u kontranapd i jurnuo ka gomili da se obračuna sa njima.

Nakon što je video objavljen na internetu, Dubou je odmah uhapsila turska policija. Navodno je optužen za napad i teške telesne povrede. Na suđenju je rekao da se samo branio.

„Kada su flaše pale, čovek u radnji pokušao je da me udari palicom. Zgrabio sam ga i bacio. Bio sam zbunjen. Onda je drugi krenuo na mene. Jedan čovek je pokušao da mr ubode nožem u leđa. Znao sam da ću biti gotov ako padnem dok me napadaju.“

Duboa je oslobođen svih optužbi dok je vlasnik osušen na tri godine i šest meseci zatvora.

BONUS VIDEO Teška povreda Tornikea Šengelije, propušta Evrobasket

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare