Foto: EPA/Sandro Zangrando

Ralf Šumaher, bivši vozač Formule 1 i brat legendarnog Mihaela, privukao je veliku pažnju kada je priznao da je gej.

Šumaher je objavio sliku sa 15 godina mlađim partnerom Etjenom Buske-Kasanjom i priznao da je sa njim u vezi već dve godine.

Buske-Kasanja kaže da je Šumaherova bivša supruga, Kora, sa kojom Ralf ima i sina Davida, bila obaveštena u vezi sa bivšim vozačem Formule 1.

Pročitajte još

„Razočaran sam Korinim izjavama. Mislio sam da smo u dobrim odnosima sa njom. Zato što smo je Ralf i ja upoznali ranije. Pitala me je da li smo spavali zajedno, a ja sam joj odgovorio: ‘Naravno, mi smo par.’ Reagovala je tako što je bila srećna zbog nas i to je bilo sjajno. Imali smo sjajnu nedelju sa Korom“, rekao je Šumaherov dečko.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Ralf Schumacher (@ralfschumacher_rsc)

Šumaherova bivša žena tvrdi da nije znala za ovu vezu

Posle razvoda, Ralf i Kora su ostali u dobrim odnosima. Međutim, Kora tvrdi da je tek onda saznala da je njen bivši muž homoseksualac i da se oseća izdano.

„Volela bih da je Ralf bio više otvoreno sa mnom ili da me je nekako uključio u tu odluku. To bi bilo poštovanje prema meni. Tokom njegove karijere bilo je mnogo priča i često sam ga pitala da li je neka od njih istinita. Uvek je sve poricao, govoreći mi da umišljam stvari. Čak mi je savetovao da potražim stručnu pomoć. A onda kada je objavio da je gej, zaista sam se osećala izdano, kao da me je izbo nožem. Teški postovi poput ovih uvek utiču na ljude oko vas, uključujući i vašu bivšu ženu sa kojom imate dete. Osećam se kao da sam protraćila najbolje godine svog života. Često se pitam da li je ikada bio potpuno iskren prema meni“, rekla je Kora za „Špigel“.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar