Padel centar ispod Gazele
Foto: Marko Metlaš, Dragana Stjepanović

Otvaranjem terena Padel centra u Beogradu na vodi zvanično je najavljen drugi međunarodni turnir “BMW Padel Belgrade open ”, koji se u subotu 28. septembra održava u našem glavnom gradu.

Najvažniji turnir u Srbiji sporta sa najdinamičnijim razvojem na svetu okupiće 14 timova u Miks i 8 u Masters kategorijama, uz očekivanje da će ovogodišnji turnir po kvalitetu i posećenosti nadmašiti i prvenac koji je Beograd i padel sport u Srbiji etablirao na međunarodnoj sportskoj sceni.

PROČITAJTE JOŠ

Đorđe Mijailović je direktor turnira u Beogradu koji sada već ima kontinuitet, iako se održava na potpuno novoj lokaciji.

„Ponosni smo na to što ćemo uz ovogodišnje izdanje “Padel Belgrade Open BMW” nastaviti tradiciju priređivanja važnih međunarodnih turnira ovog atraktivnog sporta, koji i kod nas doživljava pravi procvat u popularnosti i masovnosti širom zemlje. Renomirani timovi iz Srbije i inostranstva prirediće vrhunski sportski doživljaj zainteresovanoj publici na ovoj izuzetnoj lokaciji u novom centru zbivanja u Beogradu na vodi, i sigurni smo da ćemo uz podršku Grada Beograda, Minstarstva sporta i cenjenih partnera turnira i ljubitelja padela nastaviti da kroz “Padel Belgrade Open” dinamično razvijamo padel u Srbiji i otvorimo mogućnosti našim timovima da postanu konkurentni na svetskom nivou“, izjavio je Mijailović.

Padel centar
Foto: Promo Marko Metlaš Dragana Stjepanović

Praćenje drugog međunarodnog turnira  na novoj lokaciji u okviru “Beograda na vodi” ispod Gazele (ugao Ulica Vudro Vilsona i Ulica ideja) besplatno je za sve zaintesovane posetioce, uz posebnu zabavnu zonu sa brojnim interaktivnim sadržajima.

Takmičarski dan u subotu 28. septembra počinje od 10:00 kvalifikacionim mečevima iz kategorije Miksa, sa polufinalima u kategorijama Masters i Miks na programu od 18:00 časova i finalima od 20h, posle kojih će biti održana Zvanična ceremonija dodele trofeja i nagrada na Centralnom terenu Padel centra.

Više informacija o programu drugog međunarodnog turnira “Padel Belgrade Open”, timovima koji će učestvovati i zanimljivostima koje očekuju publiku i ljubitelje ovog sporta možete pronaći na zvaničnom veb-sajtu turnira.

BONUS VIDEO Invazija fanova na Novaka Đokovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar