Foto:BRUCE BENNETT / Getty images / Profimedia

Stravično.

Adam Džonson, hokejaš iz Sjedinjenih Američkih Država, preminuo je nakon jedne od najjezivijih nesreća koje su se dogodile u novijoj istoriji u svetu sporta.

PROČITAJTE JOŠ...

Džonson, hokejaš ekipe Notingem Panters, jurio je za pakom tokom utakmice britanske Elit Ajs lige u hokeju na ledu, kada je u punom trku dobio udarac klizaljkom u vrat od strane jednog od igrača Šefild Stilersa.

Sudija mu je odmah prišao, a dok je napuštao led, iza njih su ostali tragovi krvi.

Iako je odmah prebačen u bolnicu, 29-godišnjem hokejašu nije bilo spasa.

„Adam, naš igrač sa brojem 47, nije bio samo vrhunski igrač hokeja, već takođe i sjajan saigrač i neverovatna osoba, koja je imala ceo život pred sobom“, navedeno je u poruci koju je ostavio ovaj klub.

Meč je nakon ovog događaja prekinut, a koliko je situacija bila ozbiljna pokazuje i odluka organizatora da naredi hitnu evakuaciju ljudi iz dvorane kako bi bila izbegnuta još neka tragedija, jer je velikom broju prisutnih nakon svega pozlilo. Na tribinama se u tom trenutku nalazilo 8,000 ljudi.

Policijska istraga je u toku.

UPOZORAVAMO! Snimak je izuzetno uznemirujućeg sadržaja i nismo želeli da ga objavljujemo na portalu, ali ukoliko vas baš zanima, jednu od najtragičnijih nesreća u istoriji sporta možete da pogledate ovde. Topla prekoruka – nemojte.

BONUS VIDEO Najbizarniji gol godine u Bundesligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar