Foto: Screenshot X Dillon Danis

Navikli su navijači da od njega vide svakakve ekscentrične, ali uz to i nestvarno jadne pokušaje skretanja pažnje.

U moru odvratnog sadržaja na internetu do kog je moguće zalutati relativno lako pojavio i Dilon Danis, koji iz dana u dan pokušava da pomeri granicu jadnih poteza.

PROČITAJTE JOŠ

Danis koji je ranije trebalo da se bori sa „jutjuberom“ Ksijem, a sada zvanično ima zakazanu borbu sa Loganom Polom (14. oktobra), pa nastavlja da provocira. Nedavno je objavio golu fotografiju Nine Agdal, verenice Pola, a sada je otišao korak dalje. Ili niže kako god da to vidite.

Ovog puta je MMA borac kog preziru širom sveta, pa čak i otvoreno mrze zbog ovakvih poteza odlučio da im da novi materijal da ga ne vole.

Ni krivi ni dužni su „nastradali“ navijači Arsenala koji su gledali šta radi sa dresom voljenog kluba samo zbog toga što Ksi navija za londonskog velikana.

Danis je urinirao po dresu „tobdžija“ samo da bi pokušavao da isprovicira „jutjubera“.

„Ksi, čuo sam da ti je Arsenal omiljeni tim. Evo ti jedan poklon“, poručio je Danis, a onda obavio nuždu. U opisu snimka je i napisao „Napred Arsenal“, a to je već videlo šest miliona ljudi. Ko zna koliko njih navija za Arsenal…

Ogroman broj ljudi ga mrzi, a sada su do te liste stigli i navijači Arsenala. Danis će se za nekoliko dana boriti u Engleskoj, pa na Ostrvu sigurno neće biti dočekan lovorikama.

Danis je postao poznat kao sparing partner Konora Mekgregora koji je provocirao Hamida Nurmagomedova iz publike nakon kog je usledio let u publiku.

Za sebe tvrdi da je najbolji borac sveta, a odradio je čitave dve borbe. Protiv anonimusa.

BONUS VIDEO Triler u Manili

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar