Foto:REUTERS/Gonzalo Fuentes

Pripreme vaterpolo reprezentacije Srbije na bazenu "25. maj Milan Gale Muškatirović" počele su sramno. Baš onako kako Srbija ne bi trebala da se ophodni prema najuspešnijem sportskom kolektivu.

PROČITAJTE JOŠ

Iako je 21. vek hladna voda je naterala Dejana Savića da prekine trening i da zakaže večernji sa nadaom da će tada temperatura biti bolja.

Odavno Savić nije bio ovako ljut, pa je kao iz topa poručio.

„Ne mogu da verujem šta se događa. Odavno je poznat plan aktivnosti, trebalo je da dobijemo uslove za normalan rad. Sačekala nas je hladna voda, održavanje treninga je bilo teško moguće. Ne želim da se iko razboli zbog toga, zato sam i doneo odluku da se prvi skup u punom obimu ne održi. Verovao sam da će na vreme sve biti obezbeđeno ali od toga ništa nije bilo.“

„Sportski žurnal“ je preneo da je VSS obezbedio energente, ali da su i u upravi objekta iskoristili pre vremena, pa bazen nekoliko dana ima problema sa hladnom vodom.

Inače kandidatima za reprezentaciju je Savić predstavio nove saradnike trenere Vladu Markovića, Milivoja Dopsaja, Miloša Ostojića i iz stare garniture dr Nikolu Repca.

Savić je pozvao sledeće igrače: Dimitrije Rističević (Partizan), Lazar Dobožanov (Radnički) Vladimir Mišović (Crvena zvezda), Radoslav Filipović (Šabac), Milan Bulajić (Partizan), Nemanja Vico (Partizan), Petar Velkiić (Partizan), Nebojša Toholj (Radnički), Petar Mitrović (NBG Vukovi), Bojan Gavrilović (Radnički), Bogdan Brešćanski (Vojvodina),Radomir Drašović (Novi Beograd), Luka Pljevančić (Radnički), Vuk Milojević (Crvena zvezda), Petar Jakšić (Partizan), Zoran Božović (Partizan), Gavril Subotić (Crvena zvezda), Marko Radulović (Radnički), Ognjen Stojanović (Šabac), Vasilije Martinović (Novi Beograd), Marko Dimitrijević (Partizan), Aleksandar Kovačević (Valis), Viktor Rašović (Novi Beograd), Đorđe Vučinić (Novi Beograd), Nikola Lukić (Radnički), Nikola Koji

BONUS VIDEO Suze Dejana Savića na aerodromu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare