Foto: twitter.com

Proslavljeni košarkaš Partizana, Novica Veličković, reći će i zvanično "zbogom" košarci na oproštajnoj utakmici pred punom halom.

PROČITAJTE JOŠ

Veličković će poslednji meč u karijeri odigrati protiv aktuelnog prvaka Evrope, ekipe Efesa, u četvrtak od 19 časova u Beogradskoj areni.

Navijači Partizana sa svih strana dolaze u Beograd na ovu utakmicu, a Zemunci su svom miljeniku priredili spektakularnu bakljadu u sredu uveče.

Veličković je u karijeri nastupao i za Real Madrid, Megu, Bamberg, i Trabzonspor, dok je sa reprezentacijom Srbije 2009. godine osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu.

Košarkaš, koji je nastupao za Partizan u ukupno deset sezona, i osvojio 13 trofeja, istakao je da će najviše pamtiti meč protiv Panatinaikosa u Beogradu, kada je trener grčkog kluba bio Željko Obradović.

Sada je Obradović pokrenuo novu eru u svom Partizanu, a jedan od upečatljivih momenata toga biće i oproštaj Veličkovića.

Prijateljski meč Partizana i Efesa, biće odigran u četvrtak od 19.00, a cene i informacije kako doći do karata pogledajte ovde.

Gledajte Evrokup uz SBB i EON pakete

Utakmice Evrokupa mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta.

BONUS VIDEO – Gurović: Krio sam da imam slomljenu nogu u Indijanapolisu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar