Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Najavio je da će minutaža igračima biti podeljena.

Trener Partizana Željko Obradović, uoči utakmice ABA lige sa Mornarom, izjavio je da je jako teško igrati u ovakvom ritmu.

Pročitajte još

Partizan i Mornar sastaće se u nedelju od 19.00 časova, a Obradović je i u petak uveče kazao da će biti prinuđen da dozira minutažu igračima.

Njegova ekipa je tada savladala Crvenu zvezdu u meču 21. kola Evrolige, ali već u nedelju se nastavalja i regionalno takmičenje.

„U ovom ritmu utakmica u kom igramo, važno je ono što je sledeće ispred nas. Treba da pripremimo utakmicu protiv Mornara koji kao i svaki tim zaslužuje maksimalno poštovanje. Potom sledi u utorak Asvel ovde, i Žalgiris u gostima u petak. Neverovatan ritam i to nije nimalo lako. Naravno da moramo sve da uradimo da održimo svežinu nekim igračima, što znači da minutaža mora biti podeljena u narednim utakmicama“, istakao je Obradović.

Aleksa Avramović, bek crno-belih kaže da je ABA liga važna zbog Evrolige i dodaje da zbog toga svaki meč mora da se igra sa maksimalnom ozbiljnošću.

„Čeka nas važna utakmica protiv Mornara. ABA liga je najvažnija jer preko nje obezbeđujemo Evroligu. Moramo što bolje da se pripremimo i maksimalno uđemo u taj meč. Svi znaju koliko ekipa Mornara može da bude nezgodna, tako da je veoma važno da ih dočekamo u potpunosti spremni“, poručio je Avramović.

BONUS VIDEO Heroj Partizana posle pobede na Zvezdom u Evroligi