Foto: ABa liga

Dogovorom KK Cibone i trenera prvog tima Vladimira Jovanovića prekinuta je saradnja. Ova odluka rezultat je detaljne zajedničke analize postignutih rezultata u proteklom periodu.

Cibonu je protiv Mege predvodio Bariša Krasić-

PROČITAJTE JOŠ

Vladimir Jovanović došao je na klupu KK Cibona 2. februara 2021. godine i dao značajan doprinos ostvarenim sportskim rezultatima i razvoju mladih talenata Kluba.

„Iskoristio bih priliku da se zahvalim Vladimiru Jovanoviću na izuzetnom trudu i pozitivnoj energiji koju je uložio u svom radu kao trener KK Cibona. Kao rukovodstvo Kluba, još jednom želimo da istaknemo da smo svesni situacije i okolnosti koje su predstavljale poseban izazov u ​​vođenju prvog tima, a na čemu se još jednom zahvaljujemo aktuelnom treneru. Želimo mu puno sreće u daljoj karijeri i brojne uspehe i pobede, koje će svojim trudom i znanjem svakako ostvariti“, dodao je Mauro Lukić, direktor KK Cibona.

KK Cibona se okreće nastavku sezone i predstojećim utakmicama i stabilizaciji kluba u poslovnom i sportskom smislu.

„Pred nama je niz jakih utakmica i učinićemo sve da zajedno podignemo kvalitet naše igre. Imamo oslabljen sastav zbog brojnih povreda, ali verujem da će momci koji su na raspolaganju dati sve od sebe. Nadam se da će ova zajednička odluka, kojom je prekinuta saradnja sa aktuelnim trenerom Vladimirom Jovanovićem, izazvati određeni stimulans među igračima i pokrenuti niz pozitivnih rezultata. Bariša Krašić će preuzeti ekipu u narednom periodu, dobro poznaje ceo tim i verujem da neće trebati mnogo vremena za prilagođavanje“, rekao je Marin Rozić, sportski direktor KK Cibona.

BONUS VIDEO Zakucavanje Smailagića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar