Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Atlante doživeli su poraz u subotu uveče na gostovanju ekipi Bruklina rezultatom 114:112 i nalaze se u sve lošijoj situaciji.

Trenutno su deseti tim Istoka, prvi iznad crte za plej-in, ali je Bruklin sada prišao na samo dve pobede zaostatka.

Solidan u gostujućem timu bio je Bogdan Bogdanović, koji je meč završio sa 13 poena i šest skokova. Međutim, nije imao dobre procente šuta ovoga puta pošto je šutirao 4/13 iz igre, 3/8 za tri.

PROČITAJTE JOŠ

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi je bio Mikal Bridžis sa 38 poena, Kameron Džonson je dodao 23, a dvocifreni su bili i Denis Šruder sa 14, Nik Klakston sa 12, odnosno Dorijan Fini Smit sa 11 poena. Kod Atlante, Sadik Bej je bio najraspoloženiji sa 23 poena, tri manje je dodao Dežonte Marej, uz 11 asistencija.

Bruklin je bio poprilično ubedljiv, doduše, ne baš kao u prvoj utakmici ova dva tima, kada su slavili rezultatom 124:97. Zapravo, Atlanta je bolje i krenula ovaj duel, imala je sedam poena prednosti posle prvog kvartala (28:21), ali se razlika gotovo cela istopila već do poluvremena (62:60).

Ispostavilo se da je treći period bio ključan, „mrežice“ su ga u svoju korist rešile rezultatom 30:18, a stečenu dvocifrenu prednost su bez problema sačuvali do kraja za novi trijumf nad timom Kvina Snajdera.

BONUS VIDEO Svi poeni Partizana protiv Anadolu Efes Istanbul

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar