Azur Terzić
Azur Terzić; Foto: Screenshot Facebook Haris Samardžić

Košarkaš Azur Terzić, koji nastupa za Igman Burč iz Bosne i Hercegovine, teško je povređen nakon izlaska u Cazinu, a slučaj još uvek nije rasvetljen.

Terzić je, kako je navela njegova porodica, pronađen bez svesti i sa teškim povredama kičme u blizini jedne diskoteke u ovom gradu u Bosni i Hercegovini.

PROČITAJTE JOŠ

Pronašli su ga sa slomljenog kičmom iza tržnog centra, a onda je anonimna osoba prijavila to. Hitna pomoć ga je prevezla u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

Uskoro se u istragu uključilo i Tužilaštvo Unsko-sanskog kantona, što je potvrdila portparolka Irena Marjanović-Čavkić,

„Drugog oktobra, u ranim jutarnjim satima, Policijska stanica Cazin primila je anonimnu prijavu da se sa zadnje strane trgovačkog centra „City“ na betonskoj podlozi nalazi mlađa muška osoba u nesvesti i s vidnim povredama. Povređeni je hitno prevezen u Kantonalnu bolnicu „Dr. Irfan Ljubijankić“, gde su mu konstantovane teške i po život opasne povrede. O ovom događaju je odmah obavešten dežurni tužilac Tužilaštva Unsko-sanskog kantona, koji je u nedelju, zajedno s pripadnicima Sektora kriminalističke policije Policijske stanice Cazin, vršio uviđajne radnje na licu mesta. Tužilac je odmah naredio obavljanje potrebnih veštačenja, kao i analizu prikupljenih tragova, a kako bi se utvrdilo potpuno i pravilno činjenično stanje u vezi s ovim događajem“, poručila je Marjanović-Čavkić za „Avaz„.

Najpre se pojavila informacija da je mladić pao kroz otvor za lift, koji zapravo i ne postoji.

Porodica se oglasila saopštenjima na društvenim mrežama, a objavila je i video snimak sa mesta na kom je Azur pronađen i tu se čak vide i tragovi krvi.

Mladić se nalazi u indukovanoj komi kako bi se brže oporavio, a čeka ga teška operacija kičme.

BONUS VIDEO Jokić: Želim da budem Tim Dankan Denver Nagetsa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar