Foto:privatna arhiva/printscreenfacebook/SamardzicH

I dalje su nepoznati svi detalji, a okolnosti su sumnjive pod kojima je košarkaš Azur Terzić završio u bolnici.

Košarkaš Azur Terzić, koji nastupa za Igman Burč iz Bosne i Hercegovine, teško je povređen nakon noćnog izlaska.

Kako piše klix.ba, i dalje su nerazjašnjene okolnosti pod kojim je završio u bolnici.

PROČITAJTE JOŠ

Posebnu pažnju izazvala je objava na Fejsbuku njegove porodice koju potpisuju Haris, Zlatan i Una Samardžić, u kojoj je prikazano i mesto na kojem je Terzić pronađen.

„Slučaj je jako jednostavan, ali ključno je šta se vidi sa snimaka nadzornih kamera. Imamo informaciju od policije u jednom trenutku da ne rade, u drugom trenutku da rade, u trećem da neke rade, a neke ne rade… Vrata sa kojih je navodno pao Azur u trenutku uviđaja su bila zatvorena i zaključana? Zatvorio ih prilikom pada ili?!“, pitaju se članovi porodice.

Terzić je, kako je navela njegova porodica, pronađen bez svesti i sa teškim povredama kičme u blizini jedne diskoteke u gradu Cazinu. Time su, nakon razgovora sa lekarima, demantovali da je košarkaš KK Igman Burča iz BiH pao kroz otvor od lifta.

„Istina će kad tad doći na videlo, jer do tada odustati nećemo. Za slomljenu kičmu i pokušaj ubistva odustati nećemo“, poručili su članovi porodice.

Kako se dalje navodi, Azura Terzića slučajno je pronašao radnik u skladištu u nesvesnom stanju iza objekta šoping centra.

Ono što je posebno čudno u celoj situaciji jeste činjenica da nijedna kamera u centru grada nije u funkciji, zbog čega njegova porodica smatra da je u pitanju poušaj ubistva.

Terzić je sa teškim povredama i životno ugrožen prebačen u Sarajevo na dalje lečenje i njegovi bližnji nadaju se oporavku, uz gorčinu kako da niko od gostiju u diskoteci nije ništa primetio.

BONUS VIDEO Avramović o povredi, Panteru kao kapitenu i ciljevima Partizana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar