Foto: Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener košarkaša Borca Marko Marinović rekao je da je Crvena zvezda apsolutni favorit u predstojećem meču ABA lige i dodao da očekuje izuzetno tešku utakmicu.

„Napokon Borac može da se pohvali da će u Čačku odigrati jednu zvaničnu utakmicu protiv ekipe koja nastupa u Evroligi. Nema šta, u susretu koji nas očekuje Crvena zvezda biće apsolutni favorit“, rekao je Marinović.

PROČITAJTE JOŠ

Košarkaši čačanskog Borca dočekuju u nedelju (17) Crvenu zvezdu u utakmici drugog kola ABA lige.

„Moramo imati u vidu da je Crvena zvezda sastavljena od vrhunskih pojedinaca i da je predvodi odličan trener. Zbog toga će nam biti mnogo teško“, dodao je Marinović.

Borac je sezonu u ABA ligi počeo pobedom protiv Partizana u gostima, dok je Zvezda slavila protiv Cibone, takođe u gostima.

Košarkaš Borca Nikola Kočović rekao je da njegovu ekupu očekuje duel sa najkvalitetnijom ekipom u ABA ligi i jedinim srpskim predstavnikom u Evroligi.

„To jasno svedoči kakav je izazov pred nama. Ipak, to je za nas veliki motiv da probamo da odigramo što bolju utakmicu i da pokažemo koliko vredimo. Svi smo zdravi, spremni i jedva čekamo da počne meč. Dobro treniramo, spremamo se najbolje što možemo, a ostaje nada da ćemo uspeti da se na pravi način suprotstavimo Zvezdi“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare