Košarkašice Srbije ponovo su oduševile naciju, a po povratku u Beograd sa zlatnom medaljom Sonja Vasić je otkrila i kako je prošlo slavlje, ali i kako je na sve reagovala selektorka Marina Maljković.

Zlatne devojke pokorile su Evropu, drugi put su kontinentalne šampionke i osvojile su četvrtu medalju za šest godina.

Neverovatan uspeh iz Valensije obeležilo je i veoma emotivno pevanje himne.

PROČITAJTE JOŠ

„Bile smo malo u delirijumu, van sebe, videla se razlika u pevanju pre utakmice. Pred utakmicu je kružilo među nama da ćemo čuti himnu dva puta. Zbog toga igramo, zbog toga smo tu svako leto iako možemo da budemo i sa porodicama, ili kod kuće. Kad se ispuni cilj, nema srećnijih osoba od nas“, otkrila je Sonja Vasić.

Čudesna košarkašica je i MVP Evrobasketa, ali nema predaha… Kratak odmor pa sav fokus na Olimpijske igre u Tokiju.

„Na konferenciju posle finala Marina je pre komentara utakmice krenula da priča o Tokiju, mislila sam ‘Daj nam barem jedno veče’ (za slavlje, prim.aut). Ima prostora da još napredujemo i da ovih 20 dana iskoristimo da se spremimo za Olimpijske igre, pa da nas i tamo predstavljamo na najbolji način. Idemo našim putem, daćemo 100 odsto i srce na teren, to je obično davalo rezultate do sada“.

Sjajne slike po osvajanju titule bile su i kada su zlatne devojke bacale selektorku Maljković koju su iznenadile i upadom na konferenciju za medije.

„Pokvarile smo joj frizuru, svi znamo da je Marina osetljiva na frizuru, haha. Šalu na stranu, uspele smo da proslavimo, zaista nam je oporavak preko potreban. Čeka nas nešto dalje i to nam stoji nad glavom koliko god bismo da uživamo. Nasmejale smo je, ali ne verujem da će taj osmeh dugo da stoji“, zaključila je Vasić, koja je najveću podršku imala od supruga Miloša, inače veslača koji se u Atini priprema za Olimpijske igre.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar