Foto: Youtube.com

Tina Krajišnik sa posebnim ponosom je osvojila zlatnu medalju na Eurobasketu, što je kruna trnovite karijere.

PROČITAJTE JOŠ

Povrede su ozbiljno mučile Tinu tokom karijere, bilo je trenutaka kada je razmišljala da odloži loptu i odustane od igračke karijere.

Vraćala se svojoj najdražoj igri i posle zahtevnih operacionih zahvata, nije pogrešila, iako je ovo leto bilo prilično iscrpljujuće za nju.

Marina Maljković je rigorozno pristupila pripremama, dugo su već na okupu košarkašice, žrtvovale su svoje slobodno vreme, vredelo je zbog momenata na postolju u Valensiji.

Tini je ovo prva medalja sa Srbijom – prva, pa zlatna, a Marina je otkrila i kako je izgledao razgovor na najvišem stepeniku na dodeli odličja.

Sada već iskusna 30-godišnja košarkašica Galatasaraja rođena u Sarajevu, nije mogla da zadrži emocije.

„Sad dok smo sta­ja­li na po­sto­lju, Ti­na Kra­ji­šnik ko­joj je ovo pr­va me­da­lja, mi je re­kla: ‘Jao tre­ne­ru, za ovo se ži­vi’. Da. Ta­ko je! Za­što bi­smo sa­da stali? Haj­de da po­no­vi­mo ovo“, po­ru­či­la je Malj­ko­vi­će­va u najavi Olimpijskih igara.

I Tina je prokomentarisala podvig u Valensiji.

„Ovo je kao san. Živimo definitivno svoj san, presrećna sam i preponosna, nisam iskreno ni svesna šta smo uradili, bez poraza smo osvojili titulu, postali šampioni Evrope. Treba nam malo vremena da shvatimo, ali ovo je stvarno zasluženo. Koliko smo se spremale… Naša atmosfera, poverenje, u stručni štab, i moralo je ovako da se završi“, navela je Tina.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar