Dejan Radonjic, Zenit - Crvena Zvezd
Dejan Radonjić, Foto:Alexander Galperin / Sputnik / Profimedia

Košarkaši Crvene zvezde će u ponedeljak od 18 sati,na svom terenu igrati protiv Cibone u hali "Aleksandar Nikolić", meč 10. kola ABA lige.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da će njegova ekipa odgovornom i koncentrisanom igrom pokušati da opravda ulogu favorita u meču protiv Cibone.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nakon utakmice sa ekipom Zenita (69:58), okrećemo se obavezama u ABA ligi i sledećem protivniku ekipi Cibone. Radi se o mladoj i talentovanoj ekipi, pa ćemo pokušati odgovornom i skoncentrisanom igrom da opravdamo ulogu favorita u ovom meču“, rekao je Radonjić.

Zvezda posle devet utakmica ima samo jedan poraz, dok Cibona ima učinak od pet pobeda i četiri poraza.

Crveno-beli i zagrebačka Cibona do sada su odigrali 40 međusobnih duela u regionalnom takmičenju, a Zvezda je ostvarila 29 pobeda.

Košarkaš Zvezde Dejan Davidovac rekao je da ekipa nema previše vremena za pripremu utakmice, kao i da Cibona može da napravi problem svakom rivalu.

„Mi želimo da opravdamo ulogu favorita u ovom meču, ali do bodova ćemo doći samo odgovornom i čvrstom igrom jer želimo da nastavimo sa pobedama pred seriju mečeva u kratkom vremenskom periodu koja nam sledi tokom ove i naredne nedelje“, zaključio je Davidovac.

BONUS VIDEO: Kontra i polaganje Stefana Markovića u meču sa Zenitom

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar