Foto: Starsport

Navijači Crvene zvezde su na utakmici njihovog kluba protiv Napretka u Kruševcu istakli transparent povodom snimka koji je dospeo u javnost, na kojem se vidi kako vođe navijača pevaju u društvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

PROČITAJTE JOŠ...

Snimak na kom predsednik skandira pesmu „A sad adio“, imitirajući navijački pokret jednom rukom, snimljen navodno u nekom restoranu na Senjaku objavio je portal Nova.rs, a delije su tim povodom razvili veliki transparent na utakmici u Kruševcu.

„Pozdrav za Novu i Direktno, na rođendanu bilo je perfektno“, bila je njihova poruka.

Ova poruka izazvala je reakciju velikog broja navijača Crvene zvezde koji su na društvenim mrežama osuli paljbu po najvernijim pristalicama.

„Od teranja Rio Tinta, draža im je Vučićeva Kinta! Od boraca za Srbiju, postali smo kerberi režima! Od sad Zvezdu gledam i navijam s aistočne tribine“, bila je jedna od mnogobrojnih besnih reakcija na transparent delija na utakmici.

Mnogi od komentara su aludirali na vezu sa SNS-om, pa smo videli uobičajeni repertoar sa uvredama poput „Sendvičari“, „SNS botovi“ i slično.

PROČITAJTE JOŠ...

„Kakvi plaćenici vode tribinu, a onda gde ste cigani na tribinama…naprednjaci“, jedan od navijača se osvrnuo na apel „Delija“ da veći broj ljudi dođe na stadione.

Bilo je mnogo onih kojima je smetalo što se Delije ne oglašavaju povodom „Rio Tinta“.

„Teško da ćemo uspeti da se operemo od go*ana kojima sami sebe poseipamo. Ni reči protiv Rio Tinta, još i lavlje sa žvalavim na Senjaku. Sunovrat najjače tribine u Evropi“.

Podsetimo, nekoliko navijačkih grupa je istaklo poruke u kojima se bore protiv dolaska komapnije Rio Tinto u Srbiju. Prvo su to uradili navijači  Radničkog „Crveni đavoli“, pa zatim i navijači Vojvodine, a oglasili su se i navijači Partizana.

Zaključak ogromnog broja navijača izrevoltiranih transparentom, bio je da je u pitanju velika sramota.

„Sramotimo se samo“, napisoa je jedan rezignirani navijač.

BONUS VIDEO  Svi golovi: Vest Hem – Čelsi 3:2

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram